Arama
Arama Sonuçları
Vali Çakır, Muş'ta göreve başladı: "Kapımız halkın kapısı"
Kastamonu Valisi iken son yayımlanan Kararname ile Muş Valiliği'ne atanan Vali Avni Çakır, Muş ilinde görevine başladı. Vali Çakır, Kastamonu'da göreve başladığı gün ifade ettiği gibi aynı düstur ve görev bilinciyle Muş ilinde de görev yapacağını dile getirdi. Vali Çakır, açıklamasında; "Kapımız halkın kapısı" ifadelerine yer verdi.
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Vali Çakır’dan Özel İdare'ye veda
“Alnımız ak bir şekilde veda ediyorum…”
Vali Çakır, Belediye veda etti
10 Ağustos 2023 tarihli Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Vali Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinlioğlu'na veda ziyaretinde bulundu
Valiler toplandı! Kastamonu'nun yeni ve eski valileri de katıldı
10 Ağustosta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Vali, İçişleri Bakanlığında toplandı. Toplantıya Kastamonu'nun eski ve yeni valileri de katıldı.
Bahar Çakır, Özel Bireylerle vedalaştı: 'Hep gönlümde kalacaksınız'
Kastamonu Özel Bireyler Derneği tarafından Muş Valiliğine atanan Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır için veda programı gerçekleştirildi. Programda özel bireylerin kendi elleriyle hazırladıkları hediyeler, Bahar Çakır'a verildi. Vali Avni Çakır ve Bahar Çakır'ın Kastamonu'dan ayrılmasına üzülen özel bireyler ve Bahar Çakır, duygu dolu anlar yaşadı. Bahar Çakır, konuşmasında; "Hepinizi çok seviyorum bunu bilin isterim. Hep gönlümde kalacaksınız. Kendinize çok iyi bakın" dedi.
Acı günün 2. sene-i devriyesi
“11 Ağustos 2021” Bozkurt Sel felaketinin yaşandığı acı gün...
Acı günün 2. sene-i devriyesi
“11 Ağustos 2021” Bozkurt Sel felaketinin yaşandığı acı gün...
Vali Çakır'a ziyaret
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet Vali Avni Çakır'ı ziyaret etti.
Afetlerin Valisi Avni Çakır'a veda...
17 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Vali Avni Çakır, 3 yılı aşkın bir süredir devam ettiği görevine veda ediyor. Yeni yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muş Valiliği'ne atanan Vali Çakır, görev yaptığı kısa sürede içerisinde Kastamonu halkının sevgisini ve teveccühünü kazanması dolayısıyla güzel hatıralarla anılacak.
Vali Çakır, Türkiye 1.'si Zeynep'i ağırladı
TYT ek puanlı yerleştirme de Türkiye birincisi olan Kastamonu Hüma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden Zeynep Sude Uzan, Vali Çakır'ı ziyaret etti.
Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...
Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
İl Müftüsü Derin, ziyaretlere başladı
Kastamonu İl Müftüsü olarak atanan Bekir Derin, Kastamonu Valisi Avni Çakır'ı ziyaret etti.
Bahçacıoğlu'na veda yemeği...
Kastamonu Valiliği tarafından, Şerife Bacı Öğretmenevi Doğa Kültür Köyü'nde eski Milli Eğitim İl Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu'na veda yemeği düzenlendi.
Vali Çakır’dan Süt Taksi’ye taziye ziyareti
Vali Avni Çakır Ve İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda hayatını kaybeden Taksici Nurettin Tığlıgil’in çalıştığı taksi durağını ziyaret etti.
Tuğgeneral Avkıran'ın kızı dünya evine girdi
Bir dönem Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı görevini yapan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran'ın kızı Didem Yeşim Avkıran dünya evine girdi.
Belediye Başkanı: "Başkanlığı bırakacağım"
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda ateş püskürdü...
“Araç üvey evlat muamelesi görüyor”
Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya: “Araç üvey evlat muamelesi görüyor”
Ölen oğlunun üzüntüsüne dayamayan şehit babası kalbine yenildi
1995 yılında Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Er Ahmet Baş’ın kardeşi Mustafa Baş, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberini alan Şehit Babası Mehmet Baş’ta, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Kastamonu LGS Türkiye Birincilerinin tercih sonuçları açıklandı
2023 LGS Türkiye Birincisi olup Kastamonu'yu gururlandıran Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri İrem Kuzbunar ve Mert Büyükdeğerli'nin tercih sonuçları açıklandı.
KUZKA yönetimi, Karaçomak Mesire Alanı’nı inceledi
KUZKA yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun ev sahipliğinde Karaçomak Barajı'nda bir araya geldi.
Kastamonu'da çiftçilere 20 Milyon TL bütçeli destekleme Projesi
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2023 yılı Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında %50 Hibeli Bireysel Sulama Sistemleri Destekleme Projesi imza töreni gerçekleşti.
Tosya OSB'de tıbbi aromatik ürün hasadı
Tosya Organzie Sanayi Bölgesi'nde tıbbi aromatik deneme sahasında hasat programı düzenlendi.
Evinin yolu yapıldı, tekrar hayata bağlandı
İnebolu Gökçevre Köyünde hayatını tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak sürdüren Mehmek Kucık (37) eviyle ana yol arasındaki 200 metrelik bölümün asfaltlanması sayesine dışarı çıkabilir hale geldi.
Vali Çakır, sporcularla bir arada
Vali Avni Çakır, İl Özel İdare KHS Kulübü'nün Yaz Futbol Okulu'nu ziyaret etti.
Kastamonu protokolü sarımsak hasadı yaptı
AYVALI KÖYÜ’NDE SARIMSAK HASADI TARLA GÜNÜ DÜZENLENDİ
Pedallar, Demokrasi için Kastamonu’da çevrildi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın üçüncü ayağı ilimizde düzenlendi. Bu kapsamda dördüncüsü gerçekleştirilen organizasyona 100’den fazla sporcu katılırken, nefes kesen yarışlar U15 – U17 ve Masterler kategorilerinde yapıldı.
15 Temmuz Sancak Koşusu yapıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kastamonu’da Sancak Koşusu düzenlendi.